arrow

Udførte badeværelse projeketer

Herunder kan du se tidligere udførte badeværelse projekter med microcement.

Udførte badeværelse projekter herunder

Vi har i årenes løb udført en del opgaver vedrørende microcement på badeværelser. Vi har dygtiggjort os inden for området og står klar til at vejlede og hjælpe dig, så du kan få opgraderet din boligindretning.

Vi har en masse forskellige farver og nuancer som gør at du kan få et helt unikt badeværelse, der spiller godt med resten af boligen. Med microcement på badeværelset kan du få moderniseret indretningen og få noget der minder om New Yorker stilen, der også er blevet meget populær. Med Microcement vil dit badeværelse fremstå minimalistisk og stilrent, dette går rigtigt godt sammen med resten af den nordiske indretningsstil. Derudover kan man vælge at få lidt farve eller skær i microcementen så den fremstår helt unik til netop dit badeværelse.

Med vores ekspertise og dine visioner, kan vi sammen helt sikkert finde den perfekte løsning der passer præcist til dig. Herunder kan du se microcement udført på badeværelser og andre vådrum.

Få mere information


  Tilføj billeder:

  Billeder af microcement på badeværelset?

  New Yorker stil

  New Yorker stilen tager udgangspunkt i at det skal være så minimalistisk som muligt, hvor det samtidigt skal have et rå look. Der bliver i denne stil gjort meget brug af beton eller stenvægge. 

  Gulvet på et badeværelse er med til give et godt blikfang, med det rå og minimalistiske look af mikroment betongulv.

  Vil du se flere billeder af vores arbejde?

  Kunne du ikke finde billeder af det projekt eller type microcement du har i tankerne, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Microcement findes i næsten alle afskygninger af farver og teksturer, så skriv til os gennem vores kontaktformular eller skriv til os på lk@lkmicrocement.dk.

  Du kan også ringe til os på 42 79 87 07 for at få rådgivning og vejledning til dit næste microcement projekt.

  Indhent et tilbud


   Tilføj billeder: