Microcement Ribe

Er du i gang med en større eller mindre renovering og skal du have udarbejdet løsninger i microcement?

Pålægning af microcement i Ribe

Vi hos LK Microcement har en årelang erfaring med stor ekspertise inden for pålægning af microcement. Vi er altid til rådighed og står klar til at hjælpe dig med at få udført flotte løsninger, som til gode ser dine behov.

Hos LK Microcement står altid til rådighed for dig, så du kan få en pålægning af microcement, som er udført af vores professionelle fagfolk. Du får således udført en løsning med højde dine behov, så du får et tilfredsstillende slutresultat. Dette gælder uanset om din bolig er et hus eller lejlighed.

Vi har gennem vores årelange erfaring udført en bred vifte af opgaver. Dermed har vi den rette knowhow til at udføre mange forskellige løsninger.

Mange forbinder microcement med farven grå. Men bare rolig, for vi er i stand til at udføre microcement i mange forskellige farver. Således er du sikret et visuelt flot resultat, med mange muligheder for at skabe den perfekte stil.

Se vores resultater her.

Fantastiske egenskaber ved microcement?

Microcement har både en unik stil samtidigt med at det også er en meget praktisk orienteret løsning.

Microcement har været yderst populært i en lang årerække i New York. Derfor kan det også kaldes en New Yorker stil. Denne stil kan byde på både en rustik urban stil og en unik minimalistisk stil. Den minimalistiske stil er blevet yderst moderne i de danske hjem.

Når du vælger en løsning som microcement, så slipper du for at se på samlinger og fuger, som der f.eks. er ved fliser og klinker. Dertil er microcement en flot og praktisk løsning til f.eks. badeværelser.

Det er praktisk angående rengøring, da det er meget nemt at rengøre. Det skal kun rengøres ganske let med vand og sæbe et par gange om måneden.

Microcement kan også anlægges i mange forskellige farver, så du kan få lige den æstetiske stil som du ønsker.

Få et tilbud

Lyder microcement som noget for dig?

Microcement kan både blive pålagt på overflader såsom f.eks. gulve og vægge. Så hvis du vil have den komplette løsning med microcement på, har vi også kompetencerne til at udføre en pålægning af microcement på både gulve og vægge. Vi er meget professionelle og kan skabe resultater med en hurtig eksekvering, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Dine behov vil altid være i højsædet, så du er sikret en løsningen der er unik for dig og stilen i din bolig.

Er du interesseret i microcement og de løsninger som du kan få med dette materiale, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. +45 42 79 87 07 eller mail lk@lkmicrocement.dk. Vi står klar til at give dig god sparring og et godt tilbud på din pålægning af microcement. Vi hos LK Microcement i Ribe vender tilbage hurtigst muligt, så du på bedste vis kan komme i gang med dit projekt.