Microcement Sønderborg

Få dygtige og kompetente håndværkere til at håndtere din microcement på dine overflader i Sønderborg

Lad os klare din microcement Sønderborg

Bor du i Sønderborg og går med en tanke om at få lagt Microcement i dit hjem? Så er LK Microcement det perfekte match for dig! Hos LK Microcement har som virksomhed mange års erfaring og vi har specialiseret os i lige præcis microcement. Det gør at vi kan give dig præcis det resultat du ønsker, uanset hvor stor eller lille din opgave er.

Så hvis du gerne vil have lagt microcement i dit hus, lejlighed eller måske et helt tredje sted – står vi klar til at hjælpe dig! Vi hjælper dig gerne med både vejledning og rådgivning over telefonen på vores nr. 42 79 87 07 Du kan også vælge at skrive en mail til os på lk@lkmicrocement.dk hvor vi også står til rådighed! Du kan også på udfylde kontaktformularen her på siden og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Se vores resultater her.

Microcement – hvad skal det bruges til?

Microcement og mikro-beton er noget der kan bruges til enten at lægge oven ens gamle overflader. Det kan også anvendes til at renovere sine allerede eksisterende overflader fuldstændigt.

Microcement er oftest noget folk ønsker, da det giver deres hjem et fornyet udtryk og et friskt pust. Samtidigt er en stor fordel ved microcement også at det kræver en minimal rengøring. Dette skyldes at mikrobetonens moderne, robuste og nordiske look ikke har behov for lige så regelmæssig rengøring og vedligeholdelse som mange andre vægge og gulve kræver.

At vælge microcement til sit hjem vil derfor både være en investering i et flottere hjem, men også sparer dig for en masse tid du alternativt ville skulle have brugt på rengøring. Du får derfor et flot resultat der kræver et absolut minimum af vedligeholdelse.

Når man nævner cement og beton så er det oftest forbundet med farven grå i folks hoved. Vi vil derfor gerne understrege at I kan få vores løsninger i alle verdens farver. Den største begrænsning er derfor kun din fantasi, da vi selv kan designe og give lige præcis den farve du drømmer om.

Få et tilbud

Microcement gulvrenovering

En stigende trend er at flere vælger få et lag microcement oven på sit gamle gulv, i stedet for at gulvet renoveret med eksempelvis et nyt trægulv. Det giver et stærkere gulv og giver et meget moderne look der holder i mange år.

Hvis du leder efter en stærk løsning til dine overflader, både gulv og vægge, så er microcement den perfekt løsning til dig!

Lyder microcement interessant for dig?

Hvis du tænker på om microcement kunne være en fordelagtig løsning for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi står altid til rådighed for at hjælpe, rådgive og vejlede dig med ethvert spørgsmål relateret til microcement. Kom i kontakt med os på følgende måder:

Ring til os på telefon 42 79 87 07

Skriv til os på mail lk@lkmicrocement.dk

Udfyld kontaktformularen, der kan findes her på siden.

Få et stærkt og konkurrencedygtigt tilbud hurtigst muligt når du kontakter os, som i øvrigt er 100% gratis og uforpligtende.