Microcement

Kan anvendes på alle overflader

Specialister i microcement

Hos LK Microcement er vores gulvmænd specialister i microcement. Du kan med fordel vælge microcement til dit gulv, for at opnå en flot og holdbar overflade. Vi leverer et robust og slidstærkt resultat, som du kan have glæde af i mange år frem.

Hvilke fordele har microcement?

  • Holdbart og vandtæt
  • Unikke og kreative designs
  • Nemt at vedligeholde og rengøre
  • Indeholder ikke skadelige kemikalier
  • Modstandsdygtig overfor slid og ridser

Vi kan hjælpe både private og erhvervskunder til et smukt gulv med microcement. Microcement bliver oftest brugt til gulve, vægge og badeværelser i hjemmet eller hos virksomheder. Vores dygtige gulvmænd udfører også gerne et stilfuldt udseende på dine andre overflader, hvis du ønsker det. Uanset om du ønsker hjælp til microcement, epoxy, polyurethan eller design gulv – så er vi det rette gulvfirma for dig.

Se vores resultater her.

Stærke kompetencer

Med en bred vifte af stærke kompetencer, kan vores gulvfirma tilbyde de bedste løsninger for vores kunder. Hos os har vi fokus på selv de mindste detaljer, så vi sikrer, at du modtager et færdigt resultat i højeste kvalitet. Vores gulvmand skræddersyr en løsning, der tager udgangspunkt i dine forventninger og ønsker til farver og teksturer.

Når du vælger vores gulvfirma til dit microcement projekt, er du garanteret en partner, der yder sit bedste for et perfekt resultat. Vores gulvmænd stræber efter at du bliver 100 % tilfreds med vores samarbejde og resultater. Det sikrer vi gennem en åben og ærlig dialog gennem hele processen. Lad os i fællesskab skabe det bedste resultat til dit gulv med microcement.

Få et tilbud

Få et gratis tilbud i dag

Drømmer du om et moderne udseende med microcement? Vi er klar med kompetent rådgivning, så du modtager præcis den løsning, der matcher din ejendom. Tøv ikke med at vælge et professionelt gulvfirma til dit projekt. Vores gulvmand garanterer kvalitetsresultater, der holder i mange år. Kontakt os på telefon 42 79 87 07, eller send en mail til lk@lkmicrocement.dk.