Microcement Fredericia

Professionelle og lokale håndværkere, der kan lave din microcement på dine overflader i Fredericia.

Lad os lægge din microcement i Fredericia

Er du bosat i Fredericia og overvejer du at få lagt microcement på dine overflader, så er vi det rette sted for dig! Hos LK Microcement, har vi igennem mange år specialiseret os i microcement, så vi kan give dine overflader det bedste resultat, uanset hvilken størrelse din opgave er.

Så hvis du ønsker at få lagt microcement i din lejlighed, hus, sommerhus eller noget helt fjerde – så kontakt os! Vi står klar til at hjælpe jer, både med rådgivning, vejledning over telefonen på vores nr. 42 79 87 07 Vi kan også kontaktes gennem vores mail lk@lkmicrocement.dk eller på kontaktformularen her på siden.

Se vores resultater her.

Microcement – hvad kan det bruges til?

Microcement, eller mikro-beton er noget der bruges til enten at lægges henover dine gamle overflader eller som bruges til at renovere din eksisterende overflader fuldstændigt.

Mange kunder ønsker at få lagt microcement for at give deres bolig et friskt pust og et mere friskt look. Samtidigt gør det også rengøringen langt nemmere. Dette skyldes at mikrobetonens moderne, robuste og nordiske look ikke kræver så meget rengøring og vedligeholdelse som mange andre gulve og vægge.

Microcement kan derfor ses som en investering der udover at gøre dit hjem mere moderne og friskt, også sparer dig tid, som du slipper for at bruge på rengøring, grundet du har fået behandlet overfladerne.

Cement og beton er oftest forbundet med farven grå. Det er dog vigtigt for os at understrege at vi tilbyder løsninger i alverdens farver. Du kan derfor få det præcis som du ønsker det – uden kedelige farver, kun et nyt, rengøringslet gulv/væg.

Få et tilbud

Microcement gulvrenovering

I de senere år, er mange begyndt at vælge et lag microcement ovenpå sit gamle gulv, frem for at få renoveret det fuldstændigt med et nyt trægulv. Det giver nemlig et stærkere gulv, og udstråler som sagt stilrenhed.

Hvis du leder efter en stærk løsning til dine overflader, både gulv og vægge, så er microcement den perfekt løsning til dig!

Lyder microcement interessant for dig?

Hvis du tænker på om microcement kunne være en fordelagtig løsning for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi står altid til rådighed for at hjælpe, rådgive og vejlede dig med ethvert spørgsmål relateret til microcement. Kom i kontakt med os på følgende måder:

Ring til os på telefon +45 32 70 37 11

Skriv til os på mail lk@lkmicrocement.dk

Udfyld kontaktformularen, der kan findes her på siden.

Få et stærkt og konkurrencedygtigt tilbud hurtigst muligt når du kontakter os, som i øvrigt er 100% gratis og uforpligtende.