Design gulve

Skræddersyet løsning, der matcher dine behov & ønsker

Få et smukt New Yorker Gulv

Drømmer du om en gulvløsning, der både er smuk og holdbar? Så anbefaler vi vores design gulve, bedre kendt som New Yorker gulv. Det er blevet en utrolig populær gulvløsning, eftersom det har et råt og industrielt look. Hos LK Microcement leverer vores gulvmænd et design gulv i højeste kvalitet, som du kan have glæde af i mange år frem.

Hvilke fordele har et New Yorker gulv?

  • Høj komfort og slidstyrke
  • Fugefri overflade
  • Nemt at vedligeholde

Uanset om du drømmer om et design gulv eller et gulv med microcement, epoxy eller polyurethan – så har vi den rette løsning. Vi kan hjælpe med at udføre design gulve for både private og erhvervskunder. Lad os skræddersy en løsning, så vi sikrer, at ethvert behov og ønske til dit design gulv bliver opfyldt.

Se vores resultater her.

Oplev et design gulv i højeste kvalitet

Med mange års erfaring som professionelt gulvfirma, er vi sikre på, at vi er den rigtige samarbejdspartner for dig. Vi er eksperter i at lægge et flot og funktionelt gulv, der indfrier dine forventninger.

For at sikre, at du bliver 100 % glad og tilfreds med det færdige resultat, har vi fokus på dine unikke behov og ønsker gennem hele processen. Vi sørger for at udvælge de bedste materialer, så dit gulv fremstilles efter de højeste standarder. Du kan frit vælge mellem en bred vifte af farver og toner, så dit gulv bliver præcis, som du drømmer om.

Få et tilbud

Kontakt vores gulvmand i dag

Ønsker du et skræddersyet og uforpligtende tilbud? Vi tilbyder kompetent vejledning fra A-Z, så du modtager den løsning, der passer perfekt til dig. Vores gulvmænd kan hjælpe glade kunder i det meste af Jylland.

Tøv ikke med at kontakte os. Kontakt os på telefon 42 79 87 07, eller send en mail til lk@lkmicrocement.dk.