Microcement Esbjerg

Erfarne og kvalitetsbevidste håndværkere, der laver microcement på dine overflader i Esbjerg

Vi lægger din microcement i Esbjerg

Hvis du bor i Esbjerg, og tænker på at få lagt microcement på dine overflader, så er du kommet til den rette hjemmeside! Hos LK Microcement har vi en stor og lang erfaring inden for branchen. Vi kan uden problemer lægge microcement på enhver overflade i enhver størrelse.

Hvis du er interesseret i at få lagt microcement i dit hus eller lejlighed, så tøv ikke med at kontakte os i dag! Vi er tilgængelige og står altid til rådighed for at hjælpe og vejlede dig på telefon +45 42 79 87 07, mail lk@lkmicrocement.dk eller via kontaktformularen ude til siden.

Se vores resultater her.

Microcement Esbjerg – hvad kan det bruges til?

Microcement, eller mikro-beton, kan enten lægges oven på dine gamle overflader. Det kan også benyttes til at renovere dine overflader fuldstændigt. Mange af vores kunder får lagt microcement for at give deres bolig et friskere look. Mange gør det også fordi rengøringen bliver meget nemmere. Med dets mere moderne, robuste, nordiske look, kræver overflader i mikro-beton ikke nær så meget rengøring og vedligeholdelse som de fleste andre gulve og vægge. Microcement kan derfor også ses som en tidsinvestering. Dermed sparer du den tid der ellers ville have brugt på rengøring med traditionelle gulve og vægge.

Når man hører “cement” eller “beton”, er det let at antage, at den eneste valgmulighed af farve man har, er grå. Dette passer dog ikke, og der findes microcement i alverdens farver. Med andre ord, er det kun fantasien der sætter grænse

Få et tilbud

Microcement gulvrenovering

I de senere år, er mange begyndt at vælge et lag microcement ovenpå sit gamle gulv, frem for at få renoveret det fuldstændigt med et nyt trægulv. Det giver nemlig et stærkere gulv, og udstråler som sagt stilrenhed.

Hvis du leder efter en stærk løsning til dine overflader, både gulv og vægge, så er microcement den perfekt løsning til dig!

Lyder microcement interessant for dig?

Hvis du tænker på om microcement kunne være en fordelagtig løsning for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi står altid til rådighed for at hjælpe, rådgive og vejlede dig med ethvert spørgsmål relateret til microcement. Kom i kontakt med os på følgende måder:

Ring til os på telefon +45 32 70 37 11

Skriv til os på mail lk@lkmicrocement.dk

Udfyld kontaktformularen, der kan findes her på siden.

Få et stærkt og konkurrencedygtigt tilbud hurtigst muligt når du kontakter os, som i øvrigt er 100% gratis og uforpligtende.