Microcement Tønder

Få dygtige og kompetente håndværkere til at håndtere din microcement på dine overflader i Tønder

Lad os hjælpe dig med din microcement Tønder

Bor du i Tønder og går med en tanke om at få lagt Microcement i dit hjem? Så er vi hos LK Microcement klar til at hjælpe dig! Hos LK Microcement har vi været i branchen i mange år og har igennem vores mange års erfaring i branchen valgt at specialisere os i microcement.

Det gør at lige meget hvilket ønske og/eller behov du har, så kan vi give dig præcis det resultat du ønsker, uanset hvor stor eller lille din opgave er. Går du og overvejer at få lagt microcement i dit hus, lejlighed eller måske et helt tredje sted, så er vi klar til at hjælpe dig! Vi kan hjælper dig med alt lige fra vejledning og rådgivning over telefonen på telefonnummer: 42 79 87 07 Du også sende os en mail på lk@lkmicrocement.dk, vi svarer allerede inden for 48 timer. Du kan også på udfylde kontaktformularen her på siden og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Se vores resultater her.

Microcement – hvad kan det bruges til?

Microcement og mikro-beton er et mindre lag af cement der kan bruges til at lægges ovenpå overflader, specielt gulvbelægning. Det kan anvendes til at renovere eksisterende overflader så som nye. Det kan også bruges til vægge, trapper og endda også borde og møbler, microcement beregner sig også specielt godt til udendørs.

Microcement bliver oftest brugt til folk der ønsker, at give deres hjem et fornyet udtryk og et friskt pust, da det er utroligt godt til gamle overflader der eventuelt ellers kan se slidt ud. Der er en stor fordel ved microcement ved at det kræver en minimal rengøring. Dette skyldes mikrobetonens moderne, robuste og nordiske look ikke har behov for lige så regelmæssig rengøring og vedligeholdelse som mange andre vægge og gulve kræver.

Hvis du vælger microcement til sit hjem vil du få både et flottere og mere moderne udseende hjem, men samtidig vil det også sparer dig tid som du ellers skulle bruge på rengøring af overflader. Du får en flot overflade med et moderne look der kræver meget lidt vedligeholdelse og rengøring.

Cement og beton oftest forbundet med grå nuance, det er dog ikke tilfældet at du kun kan få microcement i grå farver. Du kan få din løsning i alle verdens farver. Den største begrænsning er kun din fantasi, vi kan designe og give lige præcis den farve og design du drømmer om.

Få et tilbud

Microcement gulvrenovering

En stigende trend er at flere og flere vælger få lagt et lag microcement ovenpå et gamle gulv, i stedet for at renoveret gulvet helt eller få lagt et helt nyt gulv. Få lagt et lag microcement over dit gamle gulv, det giver et stærkere gulv og giver et meget moderne look der holder i mange år.

Hvis du leder efter en stærk løsning til dine overflader, både gulv og vægge, så er microcement den perfekte løsning til dig!

Lyder microcement interessant for dig?

Hvis du tænker på om microcement kunne være en fordelagtig løsning for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi står altid til rådighed for at hjælpe, rådgive og vejlede dig med ethvert spørgsmål relateret til microcement. Kom i kontakt med os på følgende måder:

Ring til os på telefon +45 32 70 37 11

Skriv til os på mail lk@lkmicrocement.dk

Udfyld kontaktformularen, der kan findes her på siden.

Få et stærkt og konkurrencedygtigt tilbud hurtigst muligt når du kontakter os, som i øvrigt er 100% gratis og uforpligtende.