arrow

Epoxy gulv

Få et holdbart gulv med et elegant look.

Få en professionelt udførsel med et flot slutresultat.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Epoxy gulv i private hjem

Epoxy gulv er blevet en meget populært løsningen i de private hjem. 

Den gode kombinationen af at epoxy er så slidstærkt, samtidigt med at man kan få lavet meget flotte og moderne løsninger, er det blevet til en stor popularitet i de private hjem. I private hjem ses denne type af gulv ofte i løsninger i badeværelset, køkken, kælder eller garage. 

Her hos LK Microcement er vi eksperter i at arbejde med epoxy. 

Det er vigtigt at få en fagmand til at få anlagt denne type gulv. Vi har erfaringen og  de rigtige kompetencer, så vi hurtigt og effektivt kan levere det perfekte resultat, hvor dine ønsker bliver hørt.

Få mere information


  Tilføj billeder:

  Hvad er epoxy gulv?

  Med denne løsning kan du skabe et moderne moderne gulv, som samtidigt er utroligt slidstærkt og nem at rengøre. Det som gør det så slidstærke, er de materialer som det er sammensat af. Det består af et kraftigt bindemiddel, som bliver til et slidstærkt plastmateriale. Epoxy gulv bliver ofte anvendt til erhvervsmæssig brug, da det er så slidstærkt. 

  Epoxy gulv badeværelse

  Det er yderst funktionelt med epoxy gulv på badeværelset, da det er meget skrid sikket. Det giver også et meget unikt og moderne design til dit badeværelse, da du undgår at have fuger, som du har mellem fliserne. 

  Skal du have sådan et gulv på badeværelset, så behøver du ikke fjerne dine nuværende fliser. Det kan som en flydende masse, bliver hældt over belægninger som fliser, beton, trægulve og lakerede gulve. Dermed undgår du at skulle tænke på at rive dit nuværende gulv op. 

  Epoxy gulv Garage

  I en garage skal gulvet kunnet holde til meget slidtage, da der skal kunne holde biler. Derfor vil epoxy gulv, med sine slidstærke materialer, være et oplagt valg af gulv til din garage. Med sådan et gulv slipper du for almindeligt betongulv eller fliser. Et epoxy gulv kan fås i mange farver og forskellige styrker af glans. Dette er løsningen for dig, som gerne vil have et flot underlag, som er meget modstandsdygtigt og samtidigt skridsikkert. 

  Epoxy gulv kælder

  Har du et stort kælderrum som trænger til nyt liv eller har du et hobby rum i kælderen? Gør som mange andre danskere og vælg et epoxy gulv til din kælder. Med de mange design muligheder du har med sådan et gulv, kan du virkelig skabe en unik stil og skabe liv til din kælder. 

  Epoxy gulv køkken

  Køkkenet er et af de rum i boligen, hvor der oftest sker de første slidtager på gulvet. Står du og skal have udskiftet dit gulv, så tænk i en praktisk og holdbar løsning. Epoxy gulv i køkkenet giver dig unikke fordele, da det er mere praktisk at rengøre og holder til mere. Det er bl.a. med sin hårde overflade meget modstandsdygtigt over for vand eller eventuelt spildt mad. Med et epoxy gulv, behøver du ikke være bekymret for mærker, hvis du skulle tabe noget i køkkenet.

  Epoxy gulv København

  Skal du have anlagt et epoxy gulv, så anbefaler vi at du får en fagmand til at gøre det. Den flydende masse som epoxy gulv består af, skal blandes helt korrekt med mængderne af de forskellige materialer som der indgår. Derudover er det vigtigt at gulvet er helt slebet og ikke har nogle revner eller ujævnheder, samt at det er helt rent.
   

  Hos LK Microcement er vi eksperter i at arbejde med epoxy gulve.

  Vi har gennem vores erfaring udført mange arbejdsopgaver i København og det meste af Sjælland inden for epoxy gulve. Vi står klar til at skabe unikke løsninger til dine behov. Hos os får du mange muligheder og få begrænsninger.

  KONTAKT OS I DAG OG HØR MERE

  Ønsker du at hører mere om hvad LK Microcement kan gøre for dig. Så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, ringe til os på 32 70 32 14 eller skriv til os på lk@lkmicrocement.dk.

  Så finder vi en løsning der passer til dig og dine behov.

  En aftale er en aftale

  Vi går ind for “en aftale er en aftale” princippet. Dvs. at vi fastlægger altid forløbet inden vi starter arbejdet. Vi er ikke interesseret i sure og utilfredse kunder, så vi forventningsafstemmer altid inden vi starter på opgaven.

  På den måde bør vi ende ud med at du er tilfreds med resultatet. Skulle der imod forventning opstå fejl, så kontakt os med det samme. Så kommer vi og fikser det med det samme. Vi vil udelukkende have glade og tilfredse kunder.

  Indhent et tilbud


   Tilføj billeder: