Epoxy gulve

Skræddersyede løsninger efter dine ønsker

Få et unikt look med et epoxy gulv

Hos LK Microcement har vi mange års erfaring i unikke løsninger med epoxy. Vi designer epoxy gulve efter dine unikke behov og ønsker. Vores dygtige medarbejdere arbejder effektivt – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi kan levere et flot og funktionelt epoxy gulv til både private og erhvervskunder.

Hvorfor skal du vælge et epoxy gulv?

  • Slidstærkt
  • Rengøringsvenligt
  • Nemt at vedligeholde
  • Bred vifte af farve og overflade muligheder
  • Miljøvenligt
  • Skridsikkert

Uanset om du ønsker epoxy til dit badeværelsesgulv, butiksgulv, garagegulv, kældergulv eller køkkengulv – så er vi sikker på, at vi har den helt rigtige løsning til dig. Vi garanterer smukke og holdbare resultater hver gang. Vi hjælper også gerne med at levere et gulv med microcement eller polyurethan.

Se vores resultater her.

Garanti for kvalitet

Vi anbefaler, at du vælger en ekspert til dit epoxy gulv, så du er sikret den bedste kvalitet. Du skal vælge et epoxy gulv, hvis du ønsker et flot og stærkt gulv. Det er den stærkeste gulvløsning på markedet, eftersom epoxy er 3 gange så stærkt som betongulv. Epoxy passer perfekt til meget daglig trafik eller tunge maskiner.

Når du vælger et samarbejde med vores gulvfirma, er du sikret kvalitetsresultater, som du kan have glæde af i mange år frem. Det er vores mål, at du ikke kun bliver glad for vores samarbejde, men også det færdige resultat. Vi garanterer at yde vores bedste for din tilfredshed.

Få et tilbud

Kontakt vores gulvfirma allerede i dag

Ønsker du en skræddersyet løsning på et epoxy gulv? Vi tilbyder professionel rådgivning, så du modtager den løsning, der matcher dine visioner. For os er det vigtigt, at du er glad og tilfreds med det færdige resultat. Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag på telefon 42 79 87 07, eller send en mail til lk@lkmicrocement.dk.