PU Gulve

Garanti for kvalitet og stilrent design

Polyurethangulve til private & erhverv

Ønsker du et flot gulv, der samtidig er nemt at vedligeholde? Hos LK Microcement har vi mange års erfaring inden for polyurethangulve, også kaldet PU gulve. Vi garanterer et unikt PU gulv i højeste kvalitet, der matcher netop din ejendom. Alle vores løsninger har fokus på komfort, kvalitet og æstetik. For os er det vigtigt, at du modtager et gulv, der opfylder din fulde tilfredshed.

Når du vælger et PU gulv fra os, er du garanteret et slidstærkt og lyddæmpende gulv. Dit nye polyurethangulv skræddersyes bestemt efter dine unikke behov og ønsker. Uanset hvilket design du ønsker, så har vi en bred vifte af muligheder inden for RAL, NCS og EPI farver.

Se vores resultater her.

Holdbare løsninger med PU gulve

Vi gør kun brug af de bedste materialer på markedet, for at sikre den højeste kvalitet. Vores polyurethan materiale er stødabsorberende og fleksibelt, hvilket gør det til en oplagt løsning for det enten moderne hjem i stue eller køkken, eller til kontor, lagerhal eller klinik. Du vil med garanti få glæde af de mange fordele, som et holdbart polyurethangulv indeholder.

Har du særlige ønsker til designet på dit PU gulv, herunder eksempelvis virksomhedens logo eller andre mønstre, så kan vi sagtens hjælpe med dem. Vores mål er, at du modtager det PU gulv, som du drømmer om. Har du en drøm om andre gulvløsninger med epoxy eller microcement, så står vi også klar til at hjælpe dig.

Få et tilbud

Få et skræddersyet tilbud på et PU gulv

Skal vores professionelle gulvmand hjælpe med dit polyurethangulv? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi sørger for at rådgive dig til den helt rigtige løsning, der passer perfekt til dine visioner. Lad os hjælpe dig med at skabe et PU gulv ned til mindste detalje, der lever op til de højeste standarder inden for komfort og kvalitet. Kontakt os på telefon 42 79 87 07, eller send en mail til lk@lkmicrocement.dk.