arrow

Polyurethan gulv

Få et holdbart komfort gulv med et elegant look.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og få en professionelt udførsel med et flot slutresultat.

Polyurethan gulv privat

Polyurethan gulve er i mange år blevet brugt i erhvervsmæssige sammenhænge, grundet at det er så modstandsdygtigt. Denne type gulv er ved at finde et større indpas og ses nu oftere i de private hjem. Mange danskere vælger polyurethan til deres kommende gulve. 

Der er mange fordele ved denne type gulv, som findes praktik i de private hjem. Udover at sådan et gulv er praktisk, så kan det fås i mange forskellige farver. 

Når du vælger denne type gulv, så slipper du også for at se på fuger, som der f.eks. er mellem normale fliser. På den måde for du et meget stilret og moderne look. Der rig mulighed for at finde en løsning som passer til stilen i din bolig. 

Få mere information


  Tilføj billeder:

  Hvad er polyurethan gulv?

  Et polyurethan gulv kaldes også for PU og trækker mange paralleller med et epoxy gulv og mange tror at det er det samme. Med der er alligevel nogle forskelle. Et polyurethan gulv er et middel som er bestående af hærdeplast, hvor bindemidlet er polyurethan. Dette gør gulvet lidt blødere i overfladen og er mere fleksibelt at arbejde med. 

  Selvom det er mere fleksibelt at arbejde med, så frarådes det at man selv anlægger denne type gulv. Hærdeplasten og bindemidlet polyurethan er giftig i den flydende form indtil det er hærdet. Når du vælger et polyurethan gulv, så får du et smukt gulv med en unik stil og samtidig er praktisk i hjemmet.

  Fordele med polyurethan gulv

  Med et polyurethan for gulv for du en overflade, hvor du slipper for at se på nogle samlinger eller fuger. Her får du muligheder for at skabe en meget enkelt og moderne stil. Gulvet er ikke bare flot, men også virkelig praktisk. Gulvet er også meget rengøringsvenligt tåler en bred række af forskellige rengøringsprodukter. Dermed er gulvet også meget slidstærkt, modstandsdygtig og fleksibelt.  

  Da denne type af gulv også er resistent overfor sollys, så undgår du i fremtiden at få misfarvninger i dit gulv. 

  I og med gulvet er i et forholdsvis blødt materiale, vil det også være lydabsorberende. Dette giver en bedre akustik i rummet, hvilket også gør det til mere behagligt sted at opholde sig i. 

  Polyurethan gulv badeværelse

  Du kan trygt vælge et polyurethan gulv til badeværelset da det er en vådrumssikker løsning. 

  Med sådan et gulv kan du få en unik stil, da du slipper af med de sædvanlige fliser med fuger. Det har en overflade som også er skridsikkert når det er vådt. På den måde er du sikret et godt underlag som både er flot, holdbart, samt skrid- og vådrumssikret.

  Komfortgulv og PU gulv

  Hårde klinker eller et betongulv er ofte hårdt at gå på og skaber dårlig akustik i rummet. Med et komfortgulv er du sikret et underlag som blødt, stødabsorberende og behageligt at stå og gå på. Derudover er det også slidstærkt og modstandsdygtigt over for vand og pletter. Når du vælger et komfortgulv, så er du også sikret et gulv som er rengøringsvenligt. 
   
  Når du skal have anlagt et komfortgulv og PU gulv, så anbefales det at man får en fagmand til det i og med at det er giftigt at arbejde med i flydende form. 
   

  Her hos LK Microcement er vi eksperter i at anlægge komfortgulve og PU gulve. Når du vælger os for du anlagt dit gulv med en yderst professionel tilgang. Dette sikrer dig et flot slutresultat, som bliver udført efter dine ønsker og behov. Vi en bred erfaring og er i stand til at anlægge dit gulv i mange farver og motiver. Dermed sagt har du mange muligheder og få begrænsninger 

  KONTAKT OS I DAG OG HØR MERE

  Vi kører rundt i København resten af Sjælland. Med vores ekspertise vil vi altid stå klar til at hjælpe dig, så du hurtigt og professionelt kan få anlagt dit nye polyurethan gulv. 

   

  Ønsker du at hører mere om hvad vi hos LK Microcement kan gøre for dig. Så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, ringe til os på 32 70 32 14 eller skriv til os på lk@lkmicrocement.dk.

  Så finder vi en løsning der passer til dig og dine behov.

  En aftale er en aftale

  Vi går ind for “en aftale er en aftale” princippet. Dvs. at vi fastlægger altid forløbet inden vi starter arbejdet. Vi er ikke interesseret i sure og utilfredse kunder, så vi forventningsafstemmer altid inden vi starter på opgaven.

  På den måde bør vi ende ud med at du er tilfreds med resultatet. Skulle der imod forventning opstå fejl, så kontakt os med det samme. Så kommer vi og fikser det med det samme. Vi vil udelukkende have glade og tilfredse kunder.

  Indhent et tilbud


   Tilføj billeder: