arrow

Microcement Vægge

Microcement på vægge for et rustikt og elegant look.

Microcement på vægge

Microcement er de senere år blevet en meget populært overfladebehandling til vægge og gulve. Vi er specialister i anlæggelse af microcement.

Når du skal have anlagt microcement på vægge, er det vigtigt at det er en certificeret fagmand. Vi har erfaringen og kompetencerne til at levere et perfekt resultat, hurtigt og effektivt.

Det er selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Få mere information


  Tilføj billeder:

  Hvorfor vælge microcement til dine vægge?

  En af de primære årsager til at vælge microcement til bl.a. dine vægge i badet, er vedligeholdelsen. Det kræver ingen vedligeholdelse når det er anlagt og det er vandafvisende, så du skal ikke tørre af efter dig. Det sparer tid og behandlingen helt væk.

  Hvis du har gamle fliser eller gerne vil have dem dækket over med microcement. Kan dette gøres med 2-3 mm. i lige den farve du ønsker. Du kan derfor give dine vægge et friskt pust i stuen, bryggers, køkken, bad, eller hvor det end måtte være.

  Hvad kræver det at anlægge Microcement?

  Det kræver at du har valgt den farve du gerne vil have. Dernæst kræver det en fagmand der kan anlægge det på den rette måde.

  Det kan lægges ovenpå det gamle gulv, så på den måde er det omkostnings- og tidsbesparende. Microcement har en rigtig god klæbeevne, der gør at det kan lægges på fliser, klinker, mure, glas osv.

  Dvs. du kan bruge microcement på alle typer vægge næsten.

  En aftale er en aftale

  Vi går ind for “en aftale er en aftale” princippet. Dvs. at vi fastlægger altid forløbet inden vi starter arbejdet. Vi er ikke interesseret i sure og utilfredse kunder, så vi forventningsafstemmer altid inden vi starter på opgaven.

  På den måde bør vi ende ud med at du er tilfreds med resultatet. Skulle der imod forventning opstå fejl, så kontakt os med det samme. Så kommer vi og fikser det med det samme. Vi vil udelukkende have glade og tilfredse kunder.

  Microcement i alle farver

  Uanset hvilken farve du ønsker, så kan vi levere den. Ønsker du et nordisk rustikt look, eller ønsker du lidt mere pangfarver. Så kan vi lave den for dig.

  Vi kan klare alle farver og alle størrelser rum. Så uanset hvor stor din opgave er, så kontakt os. Så finder vi en løsning der passer dig.

  Typer af microcement:

  Uanset hvilen type du vælger, så er det et moderne, smukt og tidsløst design.

  Kan microcement bruges udendørs?

  Ja, microcement bruges ofte på trapper eller vægge udendørs. Så hvis din trappe trænger til at blive styrket eller bare et nyt look. Kan microcement også benyttes.

  Du er mere end velkommen til at kontakte os, vi rådgiver dig gerne gratis og giver også gerne et uforpligtende tilbud.

  Kontakt os i dag og hør mere

  Ønsker du at hører mere om hvad LK Microcement kan gøre for dig. Så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen, ringe til os på 42 79 87 07 eller skriv til os på lk@lkmicrocement.dk.

  Så finder vi en løsning der passer til dig og dine behov.

  Indhent et tilbud


   Tilføj billeder: