arrow

Microcement badeværelse

Microcement på badeværelset og vådrum.

Microcement på badeværelse

Microcement er de senere år blevet meget populært blandt danskerne. Det er det grundet funktionaliteten og det designmæssig aspekt.

Microcement kan bruges på badeværelser, køkkener, bryggerser, ja alle steder faktisk. Et af de steder der er blevet meget populært at bruge microcement, er på badeværelset. Microcement kan lægges på både gulve og vægge, og giver dit badeværelse et friskt, moderne og nordisk udseende.

Hvis du kunne være interesseret i microcement, eller ønsker gratis rådgivning, eller et uforpligtende tilbud, så kontakt os allerede i dag.

Få mere information


  Tilføj billeder:

  Hvad er Microcement?

  Microcement er et lille tyndt lag cement, der kan tilføjes til stort set alle typer overflader. Det betyder at det godt kan komme ovenpå de gamle klinker, bordplader, vægge, osv.

  Tykkelsen er oftest kun 2-3 mm, så der skal ikke store ændringer i bebyggelsen for at tilføje dette til dine vægge eller gulve.

  Du kan få microcement i mange forskellige udgaver:

  Uanset hvad du vælger, kan det fås i den farve og udgave du ønsker. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

  Oftest skal der et par lag microcement til for at det bliver mest holdbart. Her er der tale om et inderst lag der skal sikre styrken. Alt efter hvad der vurderes, kan der komme ét eller to lag mere. Det yderste lag er vigtig for den kemiske styrke.

  Det skal gøres på en bestemt måde og det er derfor altid bedst at vælge en professionel fagmand, så du er sikker på at det bliver gjort ordentligt.

  Hvorfor Microcement på badeværelset?

  Microcement er meget holdbart og er vandafvisende. Hvis anlagt korrekt sker der yderst sjældent problemer. Der skal blot bruges vand og sæbe en gang i mellem til at rengøre. Det anbefales altid at benytte håndkraft til, at rengøre microcementen fremfor maskiner.

  Når du vælger microcement til badeværelset giver det et mere rustikt look. Det er blevet en meget morderne og nordisk stil, som danskerne har taget til sig de senere år. Det er også blevet en fast del af indretningen i mange nye designs af boliger.

  Det kan give dit badeværelse et friskt pust at få microcement lagt på vægge og gulv. Det gamle gulv og vægge skal ikke rives op eller omlægges. Microcementen skal blot anlægges og det er derfor tids- og omkostningsbesparende.

  Microcement er en forholdsvis nem og simpel måde for dig at give dine overflader et nyt look. En håndværker vil derfor næsten altid kunne renovere dit badeværelse, hvis du har brug for det.

  Det tager relativt kort tid for en håndværker, at foretage en renovering med microcement. Alt efter hvor stort et område der skal renoveres, forløber renoveringen sig typisk ikke over længere end fem dage. Herefter skal microcementen dog bruge et par dage på at tørre helt, før du på normal vis kan benytte dig af dit badeværelse igen i dagligdagen.

  Endnu en fordel ved microcement, er at det typisk er en billigere måde at renovere dit badeværelse på, da det som sagt blot kan lægges ovenpå dit eksisterende gulv og vægge. Du slipper derfor for flere omkostninger, der ellers ville være ved en normal renovering, såsom at rive væggene ned og gulvet op for at det nye kan sættes op. Microcement er på den måde din genvej til en billig og flot badeværelsesrenovering!

  Hvad koster microcement?

  Prisen på at få lagt microcement i dit badeværelse er svær at fastlægge, uden først at vide noget om dit projekt. Som ved alle renoveringsprojekter, afhænger den endelige pris selvfølgelig af dit projekts omfang. Prisen vil på naturlig vis se en smule anderledes ud hvis du vil have microcement på alle overfladerne i et større badeværelse, i forhold til hvis du vil kun vil have microcement på gulvet i et mindre badeværelse.

  Som sagt, er det dog typisk en del billigere end at få renoveret dit badeværelse på traditionel vis.

  Du kan stole på os

  Når du indgår en aftale med LK Microcement, indgår du en aftale med en professionel og yderst kompetent fagmand. Vi går kun ind for at yde det allerbedste stykke arbejde til alle vores kunder.

  Så før vi går i gang, så aftaler vi, tid, sted og pris. På den måde bør der ikke være nogle uforudsete udgifter og/eller overraskelser.

  Hos LK Microcement har alle vores håndværkere arbejdet i branchen i mange år. Vi kan derfor med lethed trække fra vores erfaring, når vi udfører dit projekt. Dette gør at vi kan tilgå arbejdet med en ekstra grad er systematik, effektivitet og kvalitet så du altid ender med det bedste resultat.

  Skulle der imod forventning opstå fejl eller mangler ved vores arbejde. Så kontakt os med det samme, så kommer vi og retter op på det. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder.

  Kontakt os allerede i dag og hør mere

  Ønsker du at hører mere om hvad vi hos LK Microcement kan tilbyde. Så kontakt os gerne i dag, vi yder gerne gratis rådgivning og fremsender også et uforpligtende tilbud.

  Du kan udfylde vores kontaktformularen, ringe til os på 42 79 87 07 eller skriv til os på lk@lkmicrocement.dk. Så finder vi en løsning der passer dig.

  ANmeldelser

  For at give dig som kunde en mere retvisende opfattelse af os som virksomhed, har vi her inkluderet udvalgte anmeldelser fra vores tidligere kunder, så du kan se hvordan de har opfattet vores arbejde. Følgende anmeldelser er ikke blevet ændret eller påvirket på nogen måde:

  Mads⭐⭐⭐⭐⭐
  Læs mere
  Jeg brugte LK Microcement til at forny mit badeværelse. Det gik hurtigt, effektivt og jeg er virkelig tilfreds med resultatet. De kan helt klart anbefales!
  Niclas⭐⭐⭐⭐⭐
  Læs mere
  LK Microcement tilbød mig et billigt alternativ på at få renoveret mit badeværelse fuldstændigt. Jeg fik valgt microcement, og har siden da aldrig set tilbage.
  Rasmus⭐⭐⭐⭐⭐
  Læs mere
  Det var nemt og hurtigt, og mit badeværelse ser meget bedre ud nu. Tak til LK Microcement!
  Tidligere
  Næste

  Indhent et tilbud


   Tilføj billeder: