arrow

Indfarvet Spartelmasse

Indfarvet spartelmasse tillader dig at sætte kulør på væggen. Ved at mixe din udvalgte farve med vores spartelmasse skaber vi ikke kun smukke, men også holdbare vægge der vil pryde og glæde i lang tid.

Hvorfor benytte indfarvet spartelmasse?

Spartelmasse er et materiale der er synonym med murerarbejde og vægge. Spartel kan anvendes til at tætne mursten og murværk, men også til at skabe et holdbart lag, så materialerne ikke kommer til at tage skade gennem tiden. Indfarvet spartelmasse fungerer på samme måde. 

Det tætner og beskytter stadig, men udover dette, benyttes det også til at skabe smukke og dekorative vægge. Hos LK Microcement specialisere vi os i, at skabe smukke og holdbare resultater der ikke kun pryder, men også gavner væggene i dit hjem. Dette kan for mange være en spændende måde at gøre deres bolig unik og personlig. 

Hos LK microcement arbejder vi med flere forskellige typer for indfarvet spartelmasse og farvet spartel puds. Med vores hjælp kan du få dybe, varme og organiske udseende farver i dine vægge. 

Ved at benytte dette opnås et unikt og moderne udseende, der ikke kan skabes med maling. Ligeledes kan vores fagmænd skabe mønstre og former der bringer liv og dimension til dit hjem. ønsker du et glat look så efterbehandler vi den med en beskyttende topcoat.

Er du træt af dine kedelige, gamle, hvide vægge? Eller ønsker du at bringe et unikt og personligt udtryk til din bolig? Så lad os hjælpe dig med at skabe et magisk udseende med indfarvet spartelmasse.

Kontakt os allerede i dag på telefon 42 79 87 07, send os en mail på lk@lkmicrocement.dk eller udfyld kontaktformularen, så finder vi en løsning der passer dig! Vi giver altid et uforpligtende tilbud med en skarp pris. 

Få mere information


  Tilføj billeder:

  Et stærkt alternativ

  Som nævn tidligere nævnt, er indfarvet spartelmasse ikke kun smukt og prydende, og også utroligt stærkt og holdbart. 

  Indfarvet spartelmasse kan være en godt alternativ til microcement eller andre overfladetyper. Hvor microcement giver et råt, moderne og minimalistisk New Yorker look, bringer indfarvet spartelmasse både personlighed og farve. Det er derfor perfekt til alle kreative sjæle. Ligeledes kan du med indfarvet spartelmasse skabe værdi for din virksomhed.

  Driver du butik eller værksted, kan farvet spartel puds hjælpe med at udtrykke dine værdier, og støtte op om din virksomheds identitet. Ligeledes kan spartelmasse med farve anvendes i offentlige institutioner, hvor både store og små børn vil glædes af farverne og mønstrene.

  Skab det rette design med indfarvet spartelmasse

  Som nævnt tidligere, tillader indfarvet spartelmasse dig at bringe liv og farve til dine vægge i dit hjem. Du udvælger selv farven som vi skal blande med spartelmassen og påføre din væg. Vi tilbyder bredt udvalg og nuancer, så du kan være sikker på, at du kan finde en tone der passer til dig og dine behov. Faktisk tilbyder vi 48 forskellige farver, så du vil have rig mulighed for at finde den rette farve. 

  Ligeledes kan vores fagmænd skabe unikke mønstre i spartelmassen. I fællesskab laver vi en plan og et design, der vil glæde og gavne. Uanset og du ønsker organiske former, eller skarpe kanter kan vi finde det rette mønster til dit hjem. Med indfarvet spartelmasse vil du på denne måde få skabt dekorative, unikke til dit hjem. Lad dig selv og gæster inspirere af skønheden og personligheden i din bolig.

  Herunder kan du se vores farveudvalg. Vi er sikre på at du kan finde en farve der passer til dig.

  Lær mere om indfarvet spartelmasse

  Planlægger du at indføre et mere personligt og unikt udseende til hjemmet? Eller ønsker du at bringe mere farve ind i hverdagen med smukke, dekorative vægge? Så er indfarvet spartelmasse det rette valg til dig. Ligeledes har du mulighed for at kontakte os og høre mere om materialet. Vi står også altid klar til at vejlede og rådgive om design, farvevalg og anvendelse. 

  Ønsker du at få pålagt indfarvet spartelmasse i dit næste byggeprojekt, er du også velkommen til at kontakte os. Fortæl os om dine behov, tanker og ideer. Så sender vi et tilbud på en skræddersyet løsning, der med sikkerhed vil bringe liv og energi til din bolig.

  Kontakt os allerede i dag og hør mere

  Hvis du ønsker at hører mere om hvad LK Microcement kan gøre for dig.

  Så er du mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformularen, eller kontakte os på mobil nr. 42 79 87 07, eller skriv til os på lk@lkmicrocement.dk, så finder vi en løsning til dig.

  Indhent et tilbud


   Tilføj billeder: